dijous, 5 de març del 2009

Teresa Heras Gurrera - Passatge Marí 12 - Propietària


La Sra. Teresa Heras ha viscut tota la seva vida al barri. Des de ben petita que els seus pares la van treure de la Barceloneta perquè a la nena, ara avia, no li sentaven bé els aires del barri marítim. Ha sigut infermera i s'ha dedicat a posar injeccions a tots els que ho necessitaven del barri. És una persona molt estimada i coneguda. Ara en els seus darrers anys de vida, té 91 anys, s'ha assabentat que li volen prendre la seva casa per a fer-hi un bloc monumental de pisos. Ella que volia que casa seva passés a alguns dels seus 5 néts, que ara no tenen casa pròpia.
Ella segueix no entèn aquest sense sentit. Bé, és la manera d'ajudar-la que té aquest govern de l'Ajuntament de Barcelona amb el PSC i ICV. No rep cap ajuda a la dependència, però si que li poden prendre casa seva.
Cal dir que la seva casa està dins de normes i no és necessari expropiar-la per obrir el carrer Granollers, ni el passatge Granollers.
És clar que l'Agència del Carmel no va poder resistir la temptació de prendre una casa, no afectada fins ara, d'una senyora gran que dóna a 3 carrers. Esperem que les al.legacions presentades li donin la raó.
De moment, li estan amargant els seus darrers anys de vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada